Ontspanningsmassage


Ik merk dat we leven in een tijd waarin constant ontzettend veel van ons gevraagd wordt. Ons gezin, onze werkgever en vooral wijzelf verwachten meer dan ooit van onszelf. Dit maakt dat we ons gestrest of vermoeid kunnen gaan voelen.

Juist daarom is het van belang om zo af en toe eens een klein beetje tijd in te plannen voor jezelf. Even een momentje om weer tot rust te komen en jezelf te belonen voor je harde werk. In een maatschappij waarin het denken grotendeels centraal staat, kan het wel eens voelen alsof je het contact met je lijf een beetje kwijtraakt. Met de massages die ik geef, probeer ik de verbinding tussen het hoofd en het lichaam weer te herstellen en in balans te brengen. Als resultaat zul je je meer ontspannen gaan voelen en zullen zelfs bepaalde klachten kunnen afnemen.

Kom tot rust met een ontspanningsmassage

IMG_1648

Wat is er nu fijner dan even een uurtje tot rust komen en wegdromen, terwijl je heerlijk gemasseerd wordt? Of je nu last hebt van je spieren door overbelasting of dat alle drukte en stress van alledag je even te veel is geworden of je hebt gewoon zin om jezelf eens te trakteren op een heerlijk uurtje ontspanning, misschien is een massage wel precies wat je nodig hebt.

 

Ja, ik wil een massage