Pelvic Release

Wat kan Pelvic Release voor jou betekenen?

Pelvic Release helpt je jouw bekkengebied gezond en blij te maken.

Het is een zachte techniek voor het losmaken van het bindweefsel (fascia) in het bekkengebied en genitaliën waardoor deze meer ontspannen, soepel en vrij van pijn kunnen worden en je weer meer gevoeligheid in je yoni kunt gaan ervaren.

Het bekkengebied is de basis van je zijn. Wanneer je meer in contact komt met dit deel van jezelf zul je een diepere connectie gaan ervaren met wie jij bent in je kern. Je gaat beter voelen wat je wilt en wat je niet wilt. Waar je naar verlangt en waar je grenzen liggen. Je zult je sterker en zekerder gaan voelen in jezelf, niet alleen in je seksuele relaties, maar in alle gebieden van je leven.

Veel vrouwen ervaren pijn of gevoelloosheid in hun yoni, vooral tijdens seks, het orgasme of na afloop. Maar soms ook tijdens het dagelijks leven zoals bijvoorbeeld tijdens het fietsen. Vaak ontstaan klachten na een bevalling of trauma of stukje bij beetje over langere tijd. Soms ben je er bewust van en soms ook niet. Voor veel mensen is het lastig om echt aanwezig te zijn in het bekken, er zit simpelweg niet zoveel bewustzijn. En veel mensen zijn er aan gewend geraakt dat ze niet zoveel gevoel hebben in dat gebied en veel stimulatie nodig hebben om enige sensatie te kunnen voelen.

Pelvic Release kan pijn of gevoelloosheid verminderen. Er ontstaat een een betere conditie van het bindweefsel waardoor de doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen ook verbeterd. Dit creëert meer aanwezigheid en energie in het bekken en je yoni. Je gaat weer meer voelen waardoor je meer plezier en genot zult gaan ervaren in je lichaam.

Het doel van Pelvic release is niet opwinding of seks. Het is een manier om het bindweefsel meer soepel en vrij te maken waardoor er meer ontspanning ontstaat en daardoor ook meer gevoeligheid. De technieken die ik gebruik zijn zacht en horen geen pijn te doen. Tijdens de sessie werken we samen om te zorgen dat de intensiteit van de aanraking zo is dat je hier makkelijk in kunt ontspannen. En hoewel er wel emotie kan komen tijdens een sessie is het ook hier niet de bedoeling om hele intense emotionele ontlading op te zoeken. Ook hier werken we samen om je zenuwstelsel in een ontspannen staat te houden. De sessie wordt afgestemd op jouw behoefte en wat zich aandient.

 

Wil jij je meer verbonden voelen met je kern?il_340x270.1294245404_6ns7

Wil jij je genitaliën weer gaan ervaren als een bron van plezier en genot?

Is er iets wat je ervan weerhoudt om te genieten van intimiteit?

Ervaar je pijn, spanning of ongevoeligheid in je bekken of genitaliën?

Dan is Pelvic Release misschien wel wat voor jou!

 

 

 

Wat anderen zeggen dat Pelvic Release voor het heeft gedaan:

– Geen pijn meer
– Zachtere en vochtigere yoni
– Gevoel van geaardheid
– Krachtig voelen
– Beter in staat om mijn waarheid te zeggen
– Beter in staat om te kiezen wat goed voelt voor mij
– Betere communicatie (in seks en in andere contacten)
– Pijn in de lage rug, heupen, liezen of buik verdwijnt
– Minder last van menstruatiepijn
– Meer aanwezigheid in de genitaliën
– Meer connectie met de genitaliën

Er zijn een aantal contra – indicaties voor een pelvic release sessie.
Ik adviseer je GEEN sessie te boeken als je last hebt van:

– Kanker
– Reuma
– Ontstekingen in het genitaal gebied
– Gevoeligheid voor psychose
– Gebruik van antidepressiva
– Operaties in het genitaal- of buikgebied minder dan 6 weken geleden
– Zwangerschap (het is wel mogelijk, in dat geval kan ik je doorverwijzen naar iemand die daarin gespecialiseerd is)

Er zijn ook opties om de Pelvic Release bij jezelf te leren doen of samen met je partner. Je kunt hiervoor een workshop of een online training volgen. Kijk voor mogelijkheden op www.pelvic-release.com

Boek nu een sessie