Tarieven en vergoedingen

Natuurgeneeskunde

Ieder mens is anders en dus ontstaat ook iedere klacht vanuit een andere oorsprong. In het eerste consult zal ik jouw sterke en zwakke plekken in kaart te brengen. Ik ga uitgebreid in op al je klachten en ziekten, nu en in het verleden. Maar ook je voedingsgewoonte, leefstijl en andere relevante zaken komen aan de orde. Meestal duurt dit consult 1,5 – 2 uur. Daarna kan ik een diagnose stellen en vertellen welke mogelijkheden tot behandeling ik zie.

Na een week volgt altijd een terugkoppeling bij mij in de praktijk waarin ik mijn voorstel voor een behandelplan zal toelichten. Ik vind het belangrijk om je persoonlijk de terugkoppeling te geven om zo misverstanden over het behandelplan te voorkomen en je direct de mogelijkheid te geven je vragen te stellen. Verder zal ik aangeven hoe lang de therapie waarschijnlijk zal duren en wat ongeveer de kosten zullen zijn.

De tarieven voor het natuurgeneeskundig consult

Intake                    (90 min)        € 48,-
Tweede consult*   (30 min)        € 48,-
Vervolg consult     (60 min)        € 59,-

Bachbloesemtherapie               € 6,00
Fytotherapie                               Variabel

*Een tweede consult wordt altijd in rekening gebracht, als onderdeel van de intake.

De meeste ziektekostenverzekeraars vergoeden mijn consulten. Elke verzekeraar heeft echter andere voorwaarden, vraag dit daarom van tevoren na. Erkent jouw verzekeraar de NWP, dan worden alle therapieën (deels) vergoed binnen de aanvullende verzekering.

Massage

Ik bied ontspannende massages met voornamelijk energetische en klassieke massagetechnieken. Daarbij nodig ik het lichaam op zachte wijze uit om te ontspannen en los te laten. Het doel van de massage is om de doorstroming van de energie te verbeteren en ontspanning van lichaam en geest te bereiken.

Naast de ontspanningsmassage bied ik ook diepere bindweefselmassage vanuit de Myofacial Energetic Release. Deze techniek is met name bij pijnklachten effectief en is een manier om het fascieweefsel losser te maken. Een behandeling duurt minimaal 90 min.

Als onderdeel van een natuurgeneeskundige behandeling maak ik ook gebruik van scröpfen, een techniek voor het reinigen van de bindweefsels waarbij ik gebruik maak van glazen ‘koppen’ die met een vacuüm op de huid geplaatst worden. Hiermee kan ook op de reflexgebieden van de orgaansystemen gewerkt worden.

De tarieven voor massage

60 minuten      €55,-
90 minuten      €80,-
120 minuten   €100,-

 

 

Ja, ik wil een massage

KvK nr 57001413  |  BTW nr. 1392.25.985.B.01  |  Bankrekening NL61 ASNB 0942 6141 51 t.n.v. J. Daenen
AGB zorgverlenerscode 90-102166  |  AGB praktijkcode 90-061644
Geregistreerd bij NWP lidmaatschapsnr. P1689

Logo JPG gesnedenNWP logo rgb 300px JPG bestand