Tarieven en vergoedingen

Natuurgeneeskunde

Ieder mens is anders en dus ontstaat ook iedere klacht vanuit een andere oorsprong. In het eerste consult zal ik jouw sterke en zwakke plekken in kaart gaan brengen. Ik ga uitgebreid in op al je klachten, nu en in het verleden. Maar ook je voedingsgewoonte, leefstijl en andere relevante zaken komen aan de orde. Dit consult duurt 1,5 – 2 uur.

Na een week volgt een terugkoppeling bij mij in de praktijk waarin ik mijn voorstel voor de behandeling zal toelichten. Jij kunt hier je vragen stellen en wij besluiten samen hoe je behandeling eruit gaat zien. We kunnen daarbij kiezen uit een combinatie van geneeskrachtige kruiden, voeding, leefstijl, lichaamswerk en coaching. 

De tarieven voor het natuurgeneeskundig consult

Intake                    (1,5-2 uur)               € 100,00
Tweede consult*   (30-60 min)              € 50,00
Vervolg consult     (60 min)                   € 75,00

*Een tweede consult wordt als onderdeel van de intake altijd in rekening gebracht.

De meeste ziektekostenverzekeraars vergoeden mijn consulten. Elke verzekeraar heeft echter andere voorwaarden, vraag dit daarom van tevoren na. Erkent jouw verzekeraar de NWP, dan worden alle therapieën (deels) vergoed binnen de aanvullende verzekering.

 

Bodywork

Deze sessie van 2 uur bestaat uit een combinatie van energetische massage, diepere bindweefselmassage vanuit de Myofacial Energetic Release en coaching waarbij je op een verbonden en zachte manier meer in contact zult komen met je lichaam. Het is diep ontspannend en helpt erg goed bij (chronische) pijnklachten. 

Bodywork kan alleen vergoed worden door de verzekeraar wanneer deze onderdeel is van een natuurgeneeskundige behandeling. Hiervoor is eerst een intake nodig (zie hierboven). 

De tarieven voor bodywork

Losse sessie van 2-2,5 uur                  € 175,00

Omdat mijn ervaring is dat bodywork het beste resultaat geeft na een aantal sessies, bied ik naast losse sessies ook pakketkortingen aan. 
Serie van 3 sessies                              € 475,00
Serie van 6 sessies                              € 925,00

 

Pelvic Release (voor vrouwen)

Wanneer je nieuw bij mij in de praktijk komt zal voor de pelvic release sessie altijd eerste een intake plaatsvinden. De intake duurt ongeveer een uur en geeft ons de kans om elkaar te leren kennen en af te stemmen waar je behoefte ligt. De intake kan eventueel ook over skype plaatsvinden.

Een pelvic release sessie duurt 2-2,5 uur. Vergoeding via de zorgverzekeraar is niet mogelijk.

De tarieven voor pelvic release

Intake                          (30-60 min)         €  25,-
Pelvic release sessie (90-120 min)        € 175,-

 

Ja, ik wil een sessie boeken!

KvK nr 57001413  |  BTW nr. 1392.25.985.B.01  |  Bankrekening NL61 ASNB 0942 6141 51 t.n.v. J. Daenen
AGB zorgverlenerscode 90-102166  |  AGB praktijkcode 90-061644
Geregistreerd bij NWP lidmaatschapsnr. P1689

Logo JPG gesnedenNWP logo rgb 300px JPG bestand